BALA park III - Šamorín (Somorja) - lakások egyenesen a befektetőtől!
BALA park III Eladó / kiadó egy-, 1+1, két- és három szobás lakások Somorján (Šamorín), egy lifttel felszerelt új épületben, a Platan lakótelepen. A www.bala.sk/balapark weboldalon részletes leírás található a lakásokról, parkolóhelyekről és üzlethelyiségekről.

[ tovább a BALA park III weboldalra ]

BALA byty - Gabčíkovo (Bős) - utolsó eladó lakások!
BALA byty Eladó 2-szobás lakás Bősön (Gabčíkovo), kellemes, nyugodt környezetben. A www.bala.sk/balabyty weboldalon a Lakáskínálat részlegben részletes leírás található az eladásra kínált lakásokról.

[ tovább a BALA byty weboldalra ]

BALA park II - Šamorín (Somorja) - nincs eladó lakás!
BALA park II Egy-, két- és 2+1 szobás lakások Somorján (Šamorín), egy lifttel felszerelt új épületben, a Platan lakótelepen. Nincs eladó lakás! A www.bala.sk/balapark weboldalon részletes leírás található a lakásokról, parkolóhelyekről és üzlethelyiségekről.

[ tovább a BALA park II weboldalra ]

BALA park II - Šamorín (Somorja) - kiadó üzlethelyiségek
BALA park II Kiadó üzlethelyiségek Somorján (Šamorín) a BALA park II lakóházban. A www.bala.sk/balapark weboldalon részletes leírás található az eladásra kínált üzlethelyiségekről.

[ tovább a BALA park II weboldalra ]

BTC lakóház- Šamorín (Somorja) - kiadó üzlethelyiségek
BTC Šamorín Kiadó üzlethelyiségek a BTC lakóház épületében Somorján (Šamorín). Az üzletek listája a www.bala.sk/sub/btc-lakohaz.php oldalon találhatók.

[ tovább a BTC lakóház oldalára ]

Cégünkről

A Bala a.s. részvénytársaság a jelenlegi formájában 1998-ban jött létre. Székhelyünk Pozsonytól (Bratislava) 35 km-re Egyházgellén (Holice) van, ahol saját adminisztratív, üzemeltető és termelőrészleggel rendelkezünk. Vállalatunk vezetőségének székhelye Somorján (Šamorín) található. A hazai piacon közepes nagyságú építőipari cégként vagyunk jelen. Alkalmazottaink munkáját képzett, gyakorlattal rendelkező szakemberek irányítják...