Tanúsítványok

Minőségirányítási rendszer - ISO 9001
iso9001

Vállalatunk bevezette és alkalmazza az STN EN ISO 9001:2016 / EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert a mérnöki, köz- és lakóépületek kivitelezése területén; fémmegmunkálás területén; nyílászárók és műanyag kiegészítők gyártása, összeszerelése és szervizelése területén.


Környezetirányítási rendszer - ISO 14001
iso14001

Vállalatunk bevezette és alkalmazza az STN EN ISO 14001:2016 / EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert a mérnöki, köz- és lakóépületek kivitelezése területén; fémmegmunkálás területén; nyílászárók gyártása, összeszerelése és szervizelése területén.


Környezetirányítási rendszer - ISO 14001 - műanyag kiegészítők
iso14001_plast

Vállalatunk bevezette és alkalmazza az STN EN ISO 14001:2016 / EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert a műanyag kiegészítők gyártása, szerelése és szervizelése területén.


Egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer - OHSAS 18001
ohsas18001

Vállalatunk bevezette és alkalmazza az OHSAS 18001:2009 szabvány szerinti munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszert a mérnöki, köz- és lakóépületek kivitelezése területén; fémmegmunkálás területén; nyílászárók gyártása, összeszerelése és szervizelése területén.


Egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer - OHSAS 18001 - műanyag kiegészítők
ohsas18001_plast

Vállalatunk bevezette és alkalmazza az OHSAS 18001:2009 szabvány szerinti munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszert a műanyag kiegészítők gyártása, szerelése és szervizelése területén..


Hegesztéstechnikai tevékenységek tanúsítása
zvaranie

Tanúsítvány, amely igazolja, hogy vállalatunk rendelkezik minőségirányítási rendszerrel, valamint megfelelő szakemberrel a hegesztéstechnikai tevékenységekhez.


Acélszerkezetek gyártásának minőségét igazoló tanúsítvány
ocel

Tanúsítvány, amely igazolja, hogy vállalatunk rendelkezik minőségirányítási rendszerrel, valamint megfelelő szakemberrel az acélszerkezetek gyártásához - hegesztéséhez.


Gyártásirányítási megfelelőségi tanúsítvány - tartószerkezetek
ocel

Gyártásirányítási megfelelőségi tanúsítvány - tartószerkezetek építési célokra az épületek minden típusában - gyártás, darabolás, fúrás, alakítás, hegesztés és felületkezelés.


Hőszigetelő rendszerek kivitelezése - ETICS (Baumit)
baumit

Hőszigetelő rendszerek - ETICS (Baumit) szakszerű kivitelezésének tanúsítványa.


Hőszigetelő rendszerek kivitelezése - ETICS (weber.therm)
terranova

Hőszigetelő rendszerek - ETICS (weber.therm) szakszerű kivitelezésének tanúsítványa.


Külső nyílások beépítése - tömítőrendszerek
terranova

Ez a jogosultság igazolja vállalatunk szakmai hozzáértését a külső nyílások beépítésénél, a tömítőrendszerek szakszerű használatánál.


Engedély gázberendezések javítására
terranova

Engedély gázberendezések javítására, karbantartására és szerelésére.


Engedély nyomástartó berendezések javítására
terranova

Engedély nyomástartó berendezések javítására, karbantartására és szerelésére.